Solition

 

Solition

Mededeling!
Per 31-7-2017, rond 18.00 uur, is de dienst CallMeNow offline gegaan. Alle betrokken relaties zijn hiervan op de hoogte gebracht.
(Het is niet langer mogelijk via deze site op de CMN portal in te loggen.)

Welkom bij Solition, specialist op het gebied van productontwikkeling en automatisering. Ontdek dat wij een oplossing kunnen bieden voor al uw IT vraagstukken.

Productontwikkeling
Solition heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van producten die zich richten op SAAS (Software As A Service). Solition heeft in deze architectuur de producten CallMeNow en CallReporter ontwikkeld. In de toekomst zal Solition meer toepassingen uitbrengen op basis van het SAAS principe. lees verder..

Projecten en detachering
Naast productontwikkeling is Solition ook  specialist in het bouwen van maatwerk. Solition beschikt over gecertificeerde specialisten met een ruime ervaring in de ICT en realiseert producten en projecten met behulp van het Microsoft .Net Framework. De specialisten van Solition kunnen zich de materie van uw bedrijf snel eigen maken. Hierdoor zijn zij niet alleen in staat om efficiĆ«nte en technische oplossingen te bieden, maar kunnen zij ook functioneel meedenken in het realiseren van een oplossing voor uw vraagstuk. lees verder..

Kortom de oplossing voor al uw IT vraagstukken!
Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn. Informatie over hoe u contact met ons kan opnemen kunt u vinden op de contactpagina.

 

Nieuws

01-01-2009
Solition introduceert resellerprogramma voor CallMeNow. Meer..

25-08-2009
Nieuw website Solition

VoorDeTop

Wij gaan voor het hoogste